Aku dah try jd "BAIK"


ASSALAMUALAIKUM
hmm,aku de sowg membe nie, dlu baek tp skng dah xbek dah
so, aku try lahh nk baek2 ngn die kn
tp die mcm nk xnk jer borak ngn aku
ble aku tegur kt fb, sepatah aku tyer, sepatah die jwb
npe die cmtue erk...aku igt kn bnde tue da selesai
tp mcm x jer gaya nyer nie
yelahhh, smue slh aku kn..ko xslh skit pn
dahh, puas ati..ske ati ko lah ea
xnk tegur aku or da xnk geng lg ngn aku
ikut ko lahh ea asalkan ko bahagia
aku juz nk b'baek-baek ngn ko tp ko wat cmnie kt aku kn
ok, FINE..we wait n see yaa
aku xtaw lahh pe mslh ko sbnr nye nie
tp yg pasti aku ok je, thats why aku tegur ko
xpelahh ea, mybe take time skit kn..aku akn try phm ko
aku xkn tegur ko lg pasni coz tkut ko xske aku kcaw ko lg
ape2 pn, setiap owg ade kelemahan nyer
nobody perfect in this world except Allah
 ~let by gone be by gone~
last but not least, aku syg smue membe2 aku dan ko jgak 
...SARANGHAE..

hanya aku yg tahu 



2 00 comment:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kalau kita dah cuba berbaik & minta maaf terserah pada sipolan tu.. tanggungjawab kita dah selesai kat situ

alyana shafinas said...

tp kalo ati kiter xsenang jgak...cmner?? slagi xberbaek ngn die..