Aku rimas lahh...


lahhh, ape yg rimas2 nie NANA oii..???
meh aku citer skit....msti lahh aku rimas weii
nak taw nper..???
yelahh, aku de sorang membe nie
slalu msj aku.. [bajet hott la tue konon nye NANA..haha]
tiap2 ari weii...pg, ptg n malam
kalo skali-skala xper la kn, nie ari2
mner tak nyer aku rimasss tahap gaban
bkn rimas pe weii, rimas sbb aku sndri da xtaw nk borak pe
siyes aku ckp, mmg xde idea dah nk borak pe
hahahaha...gler lahh, kadang2 aku wat alasan gak
cakapler aku de hal ke, bz ke kn..
[...jhat x aku, huhuuhu...]
nk wat cmner kn, kadang2 bohong pe slh nyer kn..huhu
ade skali tue aku ckp ngn die, jgn lahh msj slalu sgt
nk taw pe reaction die..???
die terasa weiii...merajuk..pelik aku dibwat nyer..
aku ckp je weii, bkn nyer aku de marah2 kt die
alih2 aku malas nk layan merajuk die tuhh
pandai2 lah nk pujuk diri sndri kn..hohoo
tp jgn gsaw..kjap je rajuk die tue, pastu die msj aku lg
aduyaiii, pening ler aku ngn membe aku nie
in conclusion, kalo ade mood aku lyn je msj die
kalo xde mood wassalam jele nye
sory to say taw..hehehe
p/s : jgn ikut perangai cm aku nie..haha
[...peace yaww...]





2 00 comment:

Chempaka Sari said...

orang merajuk dan kuat cemburu memang merimaskan....

alyana shafinas said...

kn...sgt rimas, kwn je pn..pelaa..huhu