Perlu Ke Mcm nie..??


ASSALAMUALAIKUM

aku nk story skit nie...bkn gosip taw tp ckp2 je..hee
sbnar nye aku xphm lah ngn perangai manusia skng nie
time mule2 couple bkn men lg syg2, 
mcm2 pix yg diletak nyer kt fb/ms/fs
post miz u, luv u n pape lg lah kt fb/ms/fs
kalo msj je pn bley je kn, xperlu gse nye nk tunjuk2
bkn ape weii, msti lah sedara2 tgk gak kn
n ofcoz lah t mak2 sedara pn join tgk gak
ntah ape yg akn d'pk kn dowg t
smpei aku2 pn meluat jgk tgk
tp nk wat cmner kn, biar jele dowg tue
tue smue hak masing2 kn
ok, tue len citer nyer tp ble dah jd 1 hal nie
tup2, aku taw dorng dah break off a.k.a putus
hahh, tue pn perlu kne gtaw gak yea kt fb/ms/fs
aku pn pening, pelik dan xphm
aku ada 1 soklan ea..??
perlu ke kalo seseorang tue dah break
kter kne mntak blk pe yg kter da bg kt bf/gf kter
bkn buruk siku ke name nyer tue
pelik kn, biar jela barang2 tue
dah ko yg bg mule2 dlu, xkn nk mintak blk
yg lpas biar kn b'lalu, xperlu nk amik2 blk
siyes aku xphm perangai sesetengah manusia nie
[..this only my opinion k..]







6 00 comment:

Queen F said...

okay memangg like gila gila entri anda ini.. :) yee selalu jugak tengok kat fb sampai dah meluat sangat, terus hide feed dari couple ni.. bercinta bagai nak rak, bila putus haa mula la drama i hetchu u hetcme, sumpah macam nak bagi tumit je kat muka.. :| pasal barang tuu pulak, ha'ah mcm pelik gila kan dah break kena bagi balek semua.. -.-' ntah hapa-hapa.. kalau bagi balek, barang tu nak buat ape ye? bagi kat makwe next pulak? HAHA

twinkeenabilah said...

yup yup he dont deserve it ! :D

alyana shafinas said...

queen f : tue lahh, nk bg blk kot kt owg bru die...klaka2..sengkek sgt dah ker??..huhh
nab : hehe..btul3, kamu xlayak..wekkk.. =P

twinkeenabilah said...

aww nana, ayat kau pedas gilaa. SENGKEK SANGAT DAH KE ? haha :p

iMBobo said...

tak baik buruk siku..dia kan dah pernah syg org tu..xkn syg tu boleh padam mcm tu je..hehe

alyana shafinas said...

nab : cool kn ayt aku..haha
iMBobo : tue lah kn, dah bg something tue kter kne ikhlas.. =)