Setelah Beriya Mengodek-godek


ASSALAMUALAIKUM
  
ari nie mood aku nk tukar background blog aku nie
beriya aku tukar sana tukar sini
gse nyer mcm bnyk je aku tukar tp apsal mcm skit je erk
haha..biar jela, malas dah nk cari2 lg pe yg nk letak kt dalam nie
agk2 ok tak..?? serabut tak..??
kalo x ok t aku tukar yg len lahh
tp kn apsal header aku cmtue erkk..
nape xpenuh..??
kowg taw x nape, ley gtaw aku tak..aku dah blur nie..hoho




4 00 comment:

SyazwanSarawak said...

hitam putih :)

alyana shafinas said...

hehe...hitam putih cool =)

Dalila Diela said...

mungkin width banner yg nana wat tu x sama ngan width untuk post blog nana..ok jgk kalau center kan header tu..

alyana shafinas said...

a'ah kn..hehe thanx diela... =)