Nak Try phm tp xphm lahh...hmm



hye2 smue..sblm tue aku mintak maaf sgt2 yea kalo ade sape2 yg trase..
juz sharing is caring kn...hehe..ari nie aku nak story skit pasal pasangan couple yg bertukar-tukar FB masing2...
maksud aku, bf pkei FB gf, gf pkei FB bf [ bkn smue nye cmtue kn ]
gse2 korang kan perlu ker mcm tue..?? 
agak2 nyer kn xmenyusahkan org len ke..mner la taw, time tue lahh kwn2 nye maw share problem ke or something secret lahh..
emm, yea aku taw,..korang nk taw ngn sape n ape yg couple korang tue bwat kt fb tue kn, setia ke x or korang gse bwat cmtue adalah something yg sweet..*ye kot...huuhu..tp bg aku xperlu gse nyer mcm tue..
tue hal peribadi kn, xyah lahh kter nk tukar2 ea..
kalo korang juz usha kejap je xpe lahh..jgn lahh smpei korang post status skali..da confirm2 lahh nty org akn igt tue tuan punyer fb..
emm, ade skali tue aku nk tegur sorang kwn laki aku nie tp tgk kt wall die mcm bukan ayt2 die jer..cm ayt gurl..alahh, cm manjer2 skit tue..huhu, 
aku pn dah xigt dah pe ayt nye..seb bek aku xtegur, kalo x kang x pasal2 dorang gaduh psl aku..haha *prasan gler nana nie...hee..
tp still aku xphm lg nie, ley korang phm kn aku x nape kne mcm tue..bley gugur rambut taw kalo pk byk2 nie..hee
tue saje yg aku nk merepek ari nie..pape pn peace yaww
ok, tata..wassalam.. =)







10 00 comment:

Fikri said...

*Saya tiada facebook*.. haha. yes!

hanim Nabilah said...

sokong nana!kita pon tak paham ngn ini makhluk.bf ke gf ke,tu bukan maknanya kalian boleh nak share2 peribadi sume,suami isteri lain lah...serious sy meluat!hmm *pandangan peribadi sahaja :)

alyana shafinas said...

@Fikri haha..bgus2... =)

alyana shafinas said...

@hanim Nabilah sokong k.anem jgak..hehe
husband n wife bley d'terime k.. =)

Khairull-Dean said...

ala biasa la tu... time bercouple... seme nak kongsi.... kalu bleh seluar dalam pom nak kongsi... hahahaa... agak2 la... :D

alyana shafinas said...

@Khairull-Dean amboi, melampau tue..hoho

faRHa@miSS Vio said...

bt0l2..kdg2 menyampah p0n ade...

alyana shafinas said...

@faRHa@miSS Vio taw x mengapa..huhh~

fadh leyanie said...

konon2nya sweet bila tukar2 fb..
padahal menyusahkan masyarakat fb sekeliling..:P

alyana shafinas said...

@fadh leyanie taw xper kn...btul2..hee