Semak..semak..semak..


hye2 smue...aduyaiii, dah lme sgt aku xupdate nie
semak dah blog aku nie hahh, aku kemas2 jap ea..hehe
sory lahh ea sbb bz n malas la plk nk update..hoho
mggu dpn 12/9 aku dah nk msuk U blk
nmpk nye akn bersawang lahh blog aku nie
wahahaa....tp aku akn try jgak utk update k
raya nie bez wow, dpt dwit raya, 
mkn besar n m'besarkn bdn aku nie hahh, haha..
nmpk nyer chubby lahh aku lpas nie weii..
em, meh sini jap...nk citer skit
ari tue aku g tgk wayang cite HANTU BONCENG
mesti korang taw kn citer pe tue
tp kn, nape erkk aku tgk citer tue cm xbez jer 
coz lawak nye mcm aku xgemar sgt lahh
ade lahh jgak part lawak yg aku gelak2 tp overall nye byse2 jer
yg aku hairan bin ajaib nie, kwn2 aku yg len ckp citer tue bez
emm, stiap org len pndapat nye kn..hoho
cuba korang g tgk, t bgtaw aku cmner k...hehe
lpas tue aku n abg2 n akk aku g men pool
sumpahh aku xpenah men weii, tp kn siyes aku ckp
smart weii aku men, t'kjut akk n abg2 aku..wahaha
hidden talent k, mlas nk kecoh jer...hee *smbil wat muke berlagak skit..
meh aku tnjuk skit pic nyer..*nk jgak show off..hee, jgn mara


style msti ade beb...hahaa







6 00 comment:

Miss Nadya said...

nad suka main pool jugak..:)

new entry :: mari baca entry puji diri sendiri..ツ

alyana shafinas said...

@Miss Nadya yeker...yeahh, kte geng.. =)

cik dila.. said...

wah,reti maen ke tu ? hehe.

Mr.Thinker@Ali said...

saya tak reti main pool. reti main snuker je. :p

alyana shafinas said...

@cik dila.. reti la jgak...tgk gaya lahh...hoho

alyana shafinas said...

@Mr.Thinker@Ali hakhak...sme ler tue..